Unieke Werkwijze

Kandidaat als uitgangspunt

Young Engineering werkt niet vanuit de vacature, maar vanuit de kandidaat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin jouw wensen en kwaliteiten in kaart worden gebracht, leggen de gespecialiseerde adviseurs contact met alleen die opdrachtgevers die aansluiten op jouw profiel en programma van eisen. Middels deze werkwijze weet Young Engineering zeker de baan te vinden die het best bij jou en je ambities past.

Vaste banen

De dienstverlening van Young Engineering staat voor commitment tot de werving en selectie van de juiste persoon voor een vast dienstverband. Young Engineering richt zich dan ook op de lange termijn kwaliteit! Hier is zowel de kandidaat als de opdrachtgever bij gebaat.

Kennismaken in jouw omgeving: laagdrempelig en na werktijd

Omdat er vaak vanuit een bestaande baan wordt gesolliciteerd, zal Young Engineering er altijd naar streven om het kennismakingsgesprek bij jou in de buurt in te plannen en op een tijdstip dat het jou schikt. De adviseurs zijn casual gekleed en het gesprek is informeel maar effectief.

Branchespecifiek vacature-aanbod

Young Engineering heeft door haar regionale aanpak een zeer goed overzicht van de vacatures bij jou in de omgeving. Een greep uit dit overzicht van vacatures wordt weergegeven op de website van Young Engineering. De website is dusdanig ontwikkeld dat je niet alleen op branche kunt filteren, maar zelfs op functiegroep en specialisme. Op deze manier worden alleen die vacatures getoond, die voor jou interessant zijn.

Op deze vacatures kun je direct solliciteren. Een adviseur van Young Engineering kan je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij jou in de buurt en na werktijd. Op basis van dit gesprek wordt aangegeven of de vacature waarop je hebt gesolliciteerd wel de juiste is. Dit gesprek is de basis voor het advies.

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Nieuwste vacatures
Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Inregio Waalwijk
Inregio Amsterdam
Inregio Rotterdam
Inregio Arnhem
Inregio Zwolle
Inregio Arnhem
Uitgebreid zoeken
Zeeman BALLAST NEDAM Van Doren Engineers VMI HOLLAND BV Remia C.V. ARCADIS Grontmij Nederland BV Honeywell Wolter en Dros Bel Group Stork industrie services Orona DeLaval BV Jungheinrich Nederland Bel Leerdammer b.v. H.J. Heinz BV Van Eck Metaaltechniek Daikin Airconditioning Netherlands B.V. Vergeer Holland Libbey ThyssenKrupp Liften BV Konecranes B.V SMT (Service Machinery Trucks) Greefa Hendriks Bouw & Ontwikkeling Imtech NV (failliet) Aviko Tyco Integrated Fire & Security Volvo Group Trucks Van Kempen Koudetechniek Actemium Kaak Nederland BV (Jaws) Ahlmann Schindler Liften B.V. Novoferm Hollander Techniek Almelo Ball Packaging Europe BAM Kingspan Insulation B.V. EATON Industries Albert Heijn KONE B.V. Liften en Roltrappen Friesland Campina Coroos BV Hoppenbrouwers Elektrotechniek BV AML Unica Amsterdam Hopmann Liftservice Carrier Airconditioning Mohringer Liften OTIS VDL Groep Hoofdkantoor Wienerberger Eriks VBI ASCOM B.V.
© Young Engineering 2018  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Contact  |  Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Young Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close