Tyco Integrated Fire & Security

Tyco Integrated Fire & Security

Young Engineering werft technisch talent voor:


Tyco Integrated Fire & Security (voorheen ADT), onderdeel van Tyco International, is wereldwijd de grootste aanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Tyco IF&S ontwerpt, installeert en onderhoudt (elektronische) beveiligings- en veiligheidssystemen voor alle facetten van de maatschappij.

Vanuit vijf vestigingen in de Benelux biedt Tyco Integrated Fire & Security (Tyco IF&S) oplossingen aan haar klanten die inspelen op de kritische behoeften in veeleisende omgevingen. Dit gebeurt door middel van de laatste innovaties in branddetectie, brandbestrijding, persoonsbeschermende uitrusting, monitoring, detectie van indringers, videobewaking, toegangscontrole, retailprestaties en security-oplossingen.

Tyco IF&S combineert de kennis, ervaring en passie van een toegewijd team, gericht op een enkel doel: Om veiligheid en beveiliging te verbeteren door het vinden van betere manieren om levens te redden, bedrijven te verbeteren en plekken te beschermen waar mensen wonen en werken. Tyco IF&S streeft ernaar om de hoogste normen van integriteit na te leven. Onze kernwaarden zijn een essentieel onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Tyco IF&S is een toonaangevende onderneming in een dynamisch marktgebied. Om die positie verder uit te bouwen zijn zij altijd op zoek naar gedreven medewerkers met commercieel of technisch talent. Zij vinden bij Tyco een stimulerende, internationale werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en waardevolle groeikansen en een breed scala aan opleidings-mogelijkheden. Tyco biedt diverse functies aan in een organisatie met korte communicatie-lijnen, een ambitieuze strategie en een sterk geloof in kwaliteit. De werkomgeving is plezierig en men gaat informeel met elkaar om.

Deel dit bedrijf
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Nieuwste vacatures
Inregio Tilburg
Inregio Amsterdam
Inregio Tilburg
Uitgebreid zoeken
Bel Leerdammer b.v. AML VBI Daikin Airconditioning Netherlands B.V. Volvo Group Trucks Unica Amsterdam Jungheinrich Nederland Van Kempen Koudetechniek Libbey Hoppenbrouwers Elektrotechniek BV
© Young Engineering 2017  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Contact  |  Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Young Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close