Referenties

Sinds de oprichting in 2006 hebben al veel opdrachtgevers de weg naar Young Engineering weten te vinden. Inmiddels heeft Young Engineering dan ook een netwerk van opdrachtgevers opgebouwd waar zij bijzonder trots op is. Dit is mede te danken aan de hoge kwaliteit van dienstverlening en de lange termijnvisie. Aangezien het netwerk van Young Engineering nog wekelijks groeit, vindt u hieronder slechts een selectie van opdrachtgevers.
AML

AML

BAM

BAM

Libbey

Libbey

Young Engineering werft technisch talent voor: Van Kempen Koudetechniek B.V. is een Nederlands bedrijf met ca. 80 medewerkers welke zich in de loop van haar 65 jarige bestaan heeft ontwikkeld tot een specialistische organisatie op het gebied van koudetechniek. Om kwaliteit te kunnen...
Van Kempen Koudetechniek

Van Kempen Koudetechniek

Young Engineering werft technisch talent voor Van kempen Koudetechniek BV. Van Kempen Koudetechniek B.V. is een Nederlands bedrijf met ca. 80 medewerkers welke zich in de loop van haar 65 jarige bestaan heeft ontwikkeld tot een specialistische organisatie op het gebied van koudetechniek. Om...
VBI

VBI

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Nieuwste vacatures
Inregio Tilburg
Inregio Amsterdam
Inregio Tilburg
Uitgebreid zoeken
Imtech NV (failliet) Jungheinrich Nederland Stork industrie services H.J. Heinz BV BALLAST NEDAM EATON Industries VDL Groep Hoofdkantoor Carrier Airconditioning Greefa SMT (Service Machinery Trucks)
© Young Engineering 2017  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Privacy policy  |  Contact  |  Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Young Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close