DAAROM YOUNG ENGINEERING
  • Young Engineering werkt niet vanuit de vacature, maar vanuit de kandidaat
  • Sinds 2006 dé specialist in werktuigbouwkunde en Elektrotechniek
  • Uitsluitend gericht op vaste banen bij de meest toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland
  • Kennismaken in jouw omgeving, laag drempelig en na werktijd
Floris van de Pol Heftruckmonteur

Na 5 jaar gewerkt te hebben als automonteur, waarin ik ook mijn diploma's voor autotechnicus haalde, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde wel in de techniek blijven, maar had nog geen idee in wat voor functie of welke branche. Daarom had ik mijn CV op een vacaturebank gezet in afwachting van welke reacties ik daarop zou krijgen. Er bleek veel vraag te zijn naar mensen met mijn opleidingsachtergrond. Young Engineering nam contact met mij op en na een uitvoerig gesprek kwamen zij met een paar vacatures voor servicemonteur. Dit sprak mij erg aan en ik had vervolgens verschillende gesprekken.

Het gesprek bij Young Engineering zelf verliep erg goed en zij regelden een sollicitatiegesprek bij Still heftrucks. Voordat ik daar op gesprek ging, had ik nog een afspraak met Young Engineering waarin we bespraken hoe ik dat het beste kon doen en kreeg ik enkele tips waardoor het gesprek bij Still Heftrucks heel soepel verliep. Ik besloot dat ik verder wilde gaan met deze baan, dus de onderhandelingen tussen Still, Young Engineering en mij over het salaris en de arbeidsvoorwaarden begonnen. Dat verliep heel goed en snel en we waren het al snel eens. Ik kon al snel aan de slag en zo begon mijn nieuwe uitdaging.

Ik werd met open armen ontvangen en het bevalt me nog steeds erg goed. Young Engineering regelde ook enkele tussentijdse gesprekken over het verloop. Als ik vragen heb, zijn ze ook goed bereikbaar en ze komen vrijwel direct met een antwoord of oplossing. Ik ben erg blij met het verloop en de snelle service. Ik heb nu een hele leuke baan en hoop er nog lang te mogen werken!


Floris van de Pol

Jelle Zeldenrust Storingsmonteur

Na 9 jaar medewerker technische dienst te zijn geweest bij een cosmetica / cleaning bedrijf zijn onze wegen gescheiden. Ik kwam zonder werk. Op advies van mijn vrouw moest ik eens aan kloppen bij Young Engineering, ze kende het bedrijf doordat ze zelf daar schoonmaakwerkzaamheden heeft gedaan. Zo nam ik contact op met Young Engineering. Ik werd gelijk uitgenodigd voor een gesprek. Veel dingen doorgenomen en ze zouden mij bij verschillende bedrijven voorstellen. Een week later nam Young Engineering contact met me op (op dat moment was ik net met het gezin op vakantie) ze hadden 3 bedrijven voor mij gevonden en er was al 1 die een 1 ste gesprek aan wilde gaan met mij. Dus ik ben tijdens mijn vakantie daarheen gegaan met goed advies van Young Engineering.

Mijn 1 ste gesprek ging beter als gepland. Eenmaal op de terug weg werd ik al terug gebeld door young engineering dat ik AANGENOMEN was.Helemaal super de vakantie kon niet stuk. Welgeteld 2 weken zonder werk gezeten. Dankzij young engineering ben ik nu werkzaam als storingsmonteur bij een super mooi bedrijf. Mijn ervaring met young engineering is top geweest goede advies en regelingen. Mocht ik ook weer zonder werk te komen dan weet ik waar ik me eigen weer moet melden bij Young Engineering.
 


 Jelle zeldenrust

Lars Meekers Beveilgingstechnicus

"Na 10 jaar bij m’n vorige werkgever toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek gegaan. Via een tip van oud collega die via Young Engineering een nieuwe uitdaging had gevonden terecht gekomen voor proffesionele hulp in mijn zoektocht. Ik had toch alweer 10 jaar niet echt gesolliciteerd en dat voelde wel wat stroef. Gelijk een leuke en goeie klik met de adviseur van Young Engineering! Fijne gesprekken en goeie ondersteuning met m’n contactpersoon gehad in de periode dat ik via YE werkzaam was. Samen op zoek gegaan en een mooie nieuwe uitdaging gevonden!
YE een fijn bedrijf om mee samengewerkt te hebben, bedankt!
"


Lars Meekers

Alex van Gennip Servicemonteur Liften

Nadat ik mijn MTS Elektrotechniek diploma had gehaald ben ik als monteur in de revalidatietechniek gaan werken. Hierin ben ik doorgegroeid van aflever- en onderhoudsmonteur naar chef monteur. Vervolgens heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in de liftenbranche als storings- onderhoudsmonteur. Na een reorganisatie ben ik weer in de revalidatietechniek gaan werken.

In 2016 ben ik in contact gekomen met Young Engineering. In een leuk gesprek heb ik aangegeven wat ik precies zocht. Ze zijn daarna voor mij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging bij een stabiele organisatie binnen de liften. Via Young Engineering heb ik bij een grote liftenpartij een goed gesprek en technische test gehad. Helaas is dat toen niks geworden. Een jaar later heb ik weer contact gezocht met Young Engineering en omdat ze mij al kenden konden ze snel schakelen. Al snel had ik twee gesprekken gevoerd bij hun opdrachtgever Thyssenkrupp en kreeg ik het goede nieuws dat ik daar mocht beginnen. Inmiddels ben ik na de detacheringsperiode via Young Engineering overgenomen bij Thyssen en heb ik het heel erg naar mijn zin. Young Engineering heeft tijdens de detacheringsperiode evaluatiemomenten gehad met mij en omdat ik geen geldig VCA diploma meer had heb ik dat via Young Engineering weer kunnen halen. Ik ben blij dat ik weer contact met Young Engineering heb opgenomen en zou dat een volgende keer zeker weer doen.


Alex van Gennip

Maurice Post Servicemonteur Liften

Na mijn studie 1e Autotechnicus heb ik ruim 9 jaar gewerkt als autotechnicus bij een dealerbedrijf. Omdat ik een aantal facetten, waaronder diagnosestellen, in mijn huidige werk miste heb ik besloten om eens om mij heen te kijken. Ik ben in contact gekomen met Young Engineering, zij zijn na werktijd helemaal naar mijn woonplaats gekomen om kennis te maken. Dit was een leuk en laagdrempelig gesprek waarin Young Engineering mijn wensen in kaart heeft gebracht. Al snel hadden zij een mogelijkheid voor een sollicitatiegesprek bij een premiummerk autogarage, waar ik wel diagnose kon stellen. Dit was een heel positief gesprek en al snel kon ik hier starten.

Tijdens mijn dienstverband heb ik altijd nauw contact gehad met Young Engineering. Zij merkte aan mij, na al die jaren in een werkplaatsfunctie, dat ik wellicht meer op mijn plek zou zitten in een servicefunctie waarin ik wat meer vrijheid zou hebben. Ik was het met ze eens en we hebben meerdere branches besproken. De liftenbranche sprak mij hierin het meeste aan. Omdat ik bijna op vakantie ging heeft Young Engineering heel snel geschakeld en heb ik op 1 dag twee gesprekken gevoerd bij Skylift. Het was een hele goede klik en ik kon met een heel goed gevoel en een getekende overeenkomst op vakantie. Inmiddels ben ik al begonnen en heb het ontzettend naar mijn zin bij Skylift! Ik wil Young Engineering bedanken voor hun advies en het snelle schakelen. Zij hebben vanwege hun ervaring heel goed in beeld wat goed zou kunnen passen bij iemand!Maurice Post

Lidice van Hove Customer Service Representative

Nadat ik had besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, kwam ik met Young Engineering in contact. Young Engineering had een opdrachtgever in mijn regio waar ze een medewerker zochten met ervaring in customer service. We hebben meteen een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Vervolgens mocht ik op gesprek bij de opdrachtgever en alles is daarna super gegaan!  Als ik met vragen zat was het met een mailtje of telefoontje al snel verholpen. Nu werk ik ruim 1 jaar bij Xycarb en ben erg blij met mijn job!Lidice van Hove

Menno Boer Monteur Technische Dienst
Nadat ik was afgestudeerd voor mijn MBO Niveau 4 Engineer Mechatronica had ik al snel een baan gevonden, hier voelde ik mij echter niet thuis en had het gevoel dat ik een te snelle keus had gemaakt. Hierdoor ben ik aardig gaan twijfelen in welke richting ik op wilde gaan. Als starter zijnde is het aanbod aan werk gigantisch en is de keus hierdoor heel lastig te maken. Ik kwam tijdens mijn zoektocht, vacatures vanuit Young Engineering tegen. Ik heb vervolgens mijn CV opgestuurd en de volgende dag kreeg ik een mailtje of ik een intake gesprek met YE zou willen. Tijdens het gesprek is er vooral gesproken over mijn interesses, opleidingsachtergrond en persoonlijke info. Na afloop kreeg ik een lijst met bedrijven en functies doorgestuurd waar ik een keuze uit kon maken. Na mijn keuze bekend gemaakt te hebben kreeg ik de dag erna een uitnodiging om bij een opdrachtgever van YE langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Het was liefde op het eerste gezicht en heb meteen op dezelfde dag een contract aangeboden gekregen. Ik werk hier inmiddels 2,5 maand en heb het heerlijk naar mijn zin. Het is voor mij als starter heel prettig om met Young Engineering samen te werken omdat ze de kennis en ervaring in de sector hebben die ik zelf nog niet heb. Vanaf het begin af aan had ik een goed en vertrouwd gevoel bij Young Engineering en dat heeft zich bewezen door mij snel en met duidelijke afspraken aan een nieuwe baan te helpen.


Menno Boer

Kees Dekkers Monteur Technische Dienst

Na 15 jaar werkzaam geweest te zijn in de farmaceutische industrie als storing/ onderhoudsmonteur moest ik vanwege een conflict op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nadat ik had gereageerd op een vacature via internet werd ik dezelfde dag al terug gebeld door een advieur van YE. Doordat ik mijn CV had meegestuurd was hij direct positief en kwam eigenlijk meteen met een andere vacature welke bij YE open stond. Nadat ik de informatie betreffende deze vacature via de mail ontvangen had, was ik meteen positief gestemd, mede omdat deze job in Breda was en ik juist zoekende was in de directe omgeving van mijn woonplaats. Amper een week later reed ik met een big smile richting Waardenburg voor een kennismakinggesprek bij Young Engineering. Ik werd vriendelijk ontvangen op het mooi ingerichte kantoor van YE waar ik mij meteen op m’n gemak voelde. Tijdens een heerlijk bakje koffie verliep het gesprek in een ontspannen sfeer met een tweetal adviseurs en mij werd gevraagd of ik interesse had in een gesprek met hun opdrachtgever. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hightech handling systemen zoals gebruikt worden bij POSTNL en BOL.COM. Door het filmpje betreffende dit systeem was ik meteen enthousiast!

Al snel had ik een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en dat was zeer positief. Helaas konden ze niet direct de standplaats bieden die mijn grote voorkeur had en dat was de reden dat ik in eerste instantie voor een andere uitdaging had gekozen.

Toen ik mijn keuze aan Young Engineering kenbaar maakte, vonden ze het erg jammer, maar ook begrijpelijk en we spraken af dat ik altijd contact op kon nemen. Ik was er eigenlijk van overtuigd dat dat niet meer nodig was, maar niets bleek minder waar. Ik werd al snel benaderd door Young Engineering dat er een plek was vrijgekomen in de standplaats die ik zo graag wilde. De andere kant was dat ik al mijn woord had gegeven aan een andere partij en voor mijn gevoel kon ik daar niet meer onderuit. Met een valse start ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging, maar Young Engineering bleef in mijn hoofd zitten. Na een aantal dagen besloot ik toch contact met Young Engineering op te nemen met de vraag of ik toch nog een kans kon krijgen. Ik had tenslotte al een keer het aanbod van Young Engineering naast me neergelegd. Het contact met de adviseur was meteen weer transparant en eerlijk zodat we beiden van elkaar wisten waar we aan toe waren. De communicatie met Young Engineering heb ik steeds als zeer prettig en positief ervaren, vooral toen het verlossende bericht kwam dat ik aan de slag kon als monteur technische dienst op de locatie Breda.

Het contract, de arbeidsvoorwaarde en verdere uitleg werden zoals verwacht zeer open en professioneel aan me voorgelegd, waarna ik mijn handtekening met een oprecht dankbaar gevoel kon zetten. Young Engineering, mijn enorme dank voor de 2de kans welke ik gekregen heb, jullie inzet en advies om mijn carrière de juiste richting op te sturen met uitzicht op een vaste baan.Kees Dekkers

Jeffrey Rolink Beveiligingsmonteur
Omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan in de IT / beveiligingstechniek had ik mijn CV online gezet op diverse kanalen, nog geen dag later kreeg ik meerdere telefoontjes binnen, waaronder eentje van Young Engineering. Zij hadden een baan beschikbaar die wellicht erg goed bij mij zou passen, gezien mijn ervaring die ik nog graag wilde uitbreiden en mijn vooropleidingen die ik heb genoten. Na een kennismakingsgesprek met een van de recruiters had ik nog wat twijfels omdat ik natuurlijk niet direct bij een bedrijf in dienst kom en eerst via Young Engineering zou werken. Echter was deze twijfel na een tweede gesprek op kantoor van Young Engineering al snel verdwenen. Ik heb een goede uitleg gehad over hoe de zaken zullen gaan lopen en ik heb ook een goede begeleiding gehad bij de overgang van mijn vorige job richting de nieuwe. Momenteel werk ik een paar maanden bij de huidige opdrachtgever en dit bevalt mij goed! Het is altijd mogelijk Young Engineering te benaderen voor hulp, bemiddeling of als vraagbaak wat betreft personeelszaken. Ook als het om financiële zaken of werknemersrechten gaat, staat Young Engineering er voor open om hier over te praten. Onder andere deze open houding en goede begeleiding zijn voor mij redenen om te zeggen: Benader Young Engineering als je op zoek bent naar een baan in de techniek die echt bij jou past, bij een werkgever die bij jou past.


Jeffrey Rolink
Walco Goelema Monteur Mechatronica
Door de jaren heen heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt, deels via detachering. Voordelig als je niet precies weet wat bij je past. Werk in de techniek is veelomvattend. Op een gegeven moment ben ik bij MSD in Oss binnengerold als technician op contractbasis. Hier voelde ik mij als een vis in het water. Helaas door reorganisatie werd de afdeling opgeheven en naar het buitenland verhuisd en werd ik werkeloos. Tegenwoordig is Internet een geweldig instrument om een baan te zoeken. Bij het UWV waren ze van mening om vooral via social media contact te zoeken met een nieuwe werkgever, maar met social media heb ik helemaal niets. Al snel ben ik weer aan het werk gegaan bij een bedrijf als mechatronica onderhouds-/storingsmonteur met een jaarcontract op zak. Aan het eind van dat jaar werd ik plotseling bedankt.

Via een jobzoekmachine kwam ik op het spoor van Young Engineering. Ik heb contacct met ze opgemnomen en nadag ik mijn wensen kenbaar had gemaakt heeft Young Engineering vlot een andere werkgever gevonden die perfect bij mij paste. Wienerberger in Zennewijnen vlakbij Tiel aan de Waal. Wienerberger is een wereldwijde producent van o.a. straatstenen, metselstenen en dakpannen. Mijn funktie is drieledig: monteur mechatronica met storingsdienst en procesoperator, veel afwisseling dus. Bij Wienerberger ben ik begonnen met een jaarcontract en dat is reeds een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd geworden, sinds 2008! Mede dankzij de professionele begeleiding door Young Engineering.Walco Goelema
Sasha Vinck Customer Service Representative

Na ruim 11 jaar werkzaam te zijn geweest bij Diesel, waar ik de laatste 4 jaar heb gewerkt als customer service manager was ik helaas door de crisis genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De modebranche werd door de crisis hard getroffen waardoor de banen niet voor het oprapen lagen. Ook was ik nieuwsgierig naar andere branches, maar wist niet wat daarin de mogelijkheden waren. Doordat ik al mijn hele leven in de mode-branche werkzaam was lag het natuurlijk niet voor de hand dat ik de technische richting op zou gaan. Tot ik op een dag van mijn man hoorde dat iemand van Young Engineering op zoek was naar mij. Een adviseur van Young Engineering had extra moeite gedaan om met mij in contact te komen en belde daarom naar het bedrijf van mijn man, omdat ze op basis van mijn werkervaringen potentie zagen richting de technische branche.

Young Engineering had mijn CV op linkedin gevonden en zag hierin een perfecte match voor een functie van Customer Service Representative bij een van haar klanten, Xycarb Ceramics. Ik was aangenaam verrast dat Young Engineering deze match zag ondanks het ontbreken van ervaring in de technische branche. Na een uitgebreid gesprek begon ik ook steeds meer raakvlakken met de functie in te zien en was ik steeds nieuwsgieriger naar de organisatie geworden. Na meerdere positieve gesprekken met Xycarb werd ik uiteindelijk gekozen uit meerdere kandidaten en kon ik mezelf weer richten op een totaal nieuwe uitdaging!

De arbeidsvoorwaarden waren uitstekend en ook werd er vanuit Young Engineering snel gereageerd en accuraat gehandeld op vragen die ik had. Wat me opviel is dat Young Engineering een leuke , jonge en spontane organisatie is, die precies weten waar ze het over hebben. Uiteindelijk ben ik na de afgesproken detacheringsperiode overgenomen door Xycarb en dit is door Young Engineering uitstekend begeleid. Ik ben erg blij dat ik met Young Engineering in contact ben gekomen!Sasha Vinck

Roberto Jagroep Servicemonteur Intern Transport

Na een eerdere positieve kennismaking met Young Engineering heb ik, toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, weer contact opgenomen met YE. Na wat andere ervaringen met buro's gehad te hebben is YE een prettige werkgever die goed luistert naar jou wensen, kennis en ervaring. Na een aantal prettige gesprekken met een adviseur van YE, ben ik eigenlijk in een sneltreinvaart voor een opdrachtgever komen te werken die naarstig opzoek was naar een kandidaat zoals ik en precies voor de regio waar ik woonachtig ben!

Dankzij YE kwamen ze met mij in contact en was de "deal" gauw gesloten. Inmiddels ben ik nu een jaar hard aan het werk en wordt er goed geluisterd naar mijn wensen,zowel door YE als door ITS Hendrion. Ook heb ik al verschillende opleidingen gevolgd.

Natuurlijk ben ik benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen,maar de start is o.a.dankzij YE zeer goed en kan ik YE iedereen aanraden.Roberto Jagroep

Robert van Ballegooij Leidinggevend koelmonteur
Na 18 jaar gewerkt te hebben als koeltechnisch monteur en projectleider in de koeltechniek, waarin ik ook mijn diploma's haalde, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde wel in de koeltechniek blijven, maar had nog geen idee in wat voor functie. Daarom had ik mijn CV op een vacaturebank gezet in afwachting van welke reacties ik daarop zou krijgen. Er bleek veel vraag te zijn naar mensen met mijn opleidingsachtergrond. Young Engineering nam contact met mij op en na een uitvoerig gesprek kwamen zij met een vacature voor leidinggevend koelmonteur. Dit sprak mij erg aan en ik had vervolgens verschillende gesprekken. Ik had een erg prettig gesprek bij Young Engineering en al snel regelde zij een sollicitatiegesprek bij Altena Group in Waalwijk. Ter voorbereiding van het gesprek kreeg ik van Young Engineering nog allerlei tips en hoe ik het gesprek het beste kon doen en voorbereiden. Hierdoor ging het gesprek bij Altena heel erg goed. Ik was er voor mezelf al snel uit dat ik graag door wilde met deze baan. Nadat Young Engineering en Altena alles goed hadden afgestemd kreeg ik al snel een voorstel waar ik enthousiast over was. Ik kon al vrij snel starten en het bevalt me nog steeds heel erg goed. Tussentijds had ik ook nog gesprekken met Young Engineering over het verloop en als ik vragen had dan kreeg ik al snel een antwoord. Ik ben heel erg blij met het verloop en de goede service!


Robert van Ballegooij
Jean Paul van der Marel Afleverspecialist
Na ruim 12 jaar in de retail te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op de site van Young Engineering kwam ik terecht bij een functie die mij direct aansprak. ’s Avonds ben ik aan de slag gegaan met mijn profiel. Uploaden en … de volgende dag werd ik gebeld. Een enthousiaste stem staat me te woord. Het was Young Engineering. Dat voelde meteen goed. Binnen een mum van tijd werd ik in contact gebracht met mijn huidige werkgever. Young Engineering heeft het heel goed en snel ingepland. Zij hebben gezorgd dat ik drie weken na mijn eerste sollicitatiegesprek aan de slag kon gaan. Ik heb lang een negatief beeld gehad van detacheringsbureau’s. Young Engineering heeft dit beeld volledig uitgewist. Voor mij was het een uitkomst! De persoonlijke benadering is een groot pluspunt. Laagdrempeligheid en no-nonsense staat bij mij hoog in het vaandel en dat is Young Engineering!


Jean Paul van der Marel
Wim Holster Projectcoördinator
Nadat ik bij mijn vorige werkgever moest vertrekken vanwege een reorganisatie ben ik in contact gekomen met Young Engineering. Nadat ik had aangegeven waar ik naar op zoek was kwamen zij al heel snel met een interessante vacature. Nadat ik een paar goede gesprekken te hebben gevoerd kon ik direct aan de slag bij Dehullu als projectcoördinator. De geregelde bedrijfsbezoeken en check-ups hoe het ermee gaat bij mij heb ik bij andere detacheerders weleens anders meegemaakt. Young Engineering is snel in het beantwoorden van vragen en regelen van bijkomende zaken, daarnaast heb ik de omgang en communicatie als erg positief ervaren.


Wim Holster
Sander Brinkenberg Servicemonteur
Nadat ik te horen heb gekregen dat mijn contract niet werd verlengd bij mijn vorige werkgever , heb ik direct mijn cv geupload, en de volgende dag werd ik direct gebeld door young engineering dat ze een paar interesante vacatures voor me hadden, en we hebben direct een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten en te kijken wat het precies inhoud , na het gesprek is mijn intresse op baptista gevallen, en binnen een week had ik het gesprek bij baptista, en na anderhalve week was ik al aan het werk, en ik werk en nu bijna een halfjaar bij baptista en heb het heel erg naar mijn zin!

Sander Brinkenberg
Floris
MIJN ERVARING
Jelle
MIJN ERVARING
Lars
MIJN ERVARING
Alex
MIJN ERVARING
Maurice
MIJN ERVARING
Lidice
MIJN ERVARING
Menno
Mijn ervaring
Kees
MIJN ERVARING
Jeffrey
MIJN ERVARING
Walco
MIJN ERVARING
Sasha
MIJN ERVARING
Roberto
MIJN ERVARING
Robert
MIJN ERVARING
Jean Paul
Mijn ervaring
Wim
MIJN ERVARING
Sander
Mijn ervaring
Floris
MIJN ERVARING
Jelle
MIJN ERVARING
Lars
MIJN ERVARING
Alex
MIJN ERVARING
Maurice
MIJN ERVARING
Lidice
MIJN ERVARING
Menno
MIJN ERVARING
Kees
MIJN ERVARING
Jeffrey
MIJN ERVARING
Walco
MIJN ERVARING
Sasha
MIJN ERVARING
Roberto
MIJN ERVARING
Robert
MIJN ERVARING
Jean Paul
MIJN ERVARING
Wim
MIJN ERVARING
Sander
MIJN ERVARING

Wij willen jou de beste gebruikerservaring kunnen bieden.

Daarom maken wij op deze website gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken geef je Young Engineering hiervoor toestemming. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Akkoord