Unieke WERKWIJZE


Kandidaat als uitgangspunt

Young Engineering werkt niet vanuit de vacature, maar vanuit de kandidaat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin jouw wensen en kwaliteiten in kaart worden gebracht, leggen onze gespecialiseerde recruiters contact met alleen die opdrachtgevers die aansluiten op jouw profiel en programma van eisen. Middels deze werkwijze weet Young Engineering zeker de baan te vinden die het best bij jou en je ambities past.

Vaste banen

De dienstverlening van Young Engineering richt zich op het bemiddelen van kandidaten met een achtergrond in de werktuigbouwkunde of elektrotechniek voor vaste banen en richt zich dan ook op de lange termijn kwaliteit! Hier is zowel de kandidaat als de opdrachtgever bij gebaat.

Kwaliteit

Young Engineering staat voor kwaliteit. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet altijd. In alles wat Young Engineering doet staat kwaliteit voorop; adviseurs zijn altijd bereikbaar, schakelen snel, denken mee met zowel kandidaat als opdrachtgever, zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en elektrotechniek en stellen alleen bedrijven voor die aansluiten op jouw profiel. De communicatie is open en eerlijk en afspraken worden zoals het hoort nagekomen! 
 

Kennismaken in jouw omgeving: laagdrempelig en na werktijd

Omdat er vaak vanuit een bestaande baan wordt gesolliciteerd, zal Young Engineering er altijd naar streven om het kennismakingsgesprek bij jou in de buurt in te plannen en op een tijdstip dat het jou schikt. Onze recruiters zijn casual gekleed en het gesprek is informeel maar effectief.

Wij willen jou de beste gebruikerservaring kunnen bieden.

Daarom maken wij op deze website gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken geef je Young Engineering hiervoor toestemming. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Akkoord