Functies zoeken

VACATURES BESTURINGSTECHNIEK

Ben je op zoek naar een functie binnen de besturingstechniek? Young Engineering helpt je graag zoeken naar een baan die perfect aansluit op jouw kwaliteiten en werkervaring! We bieden een ruim aanbod besturingstechniek vacatures aan, waardoor je gemakkelijk een vacature vindt die bij jou past.

Bekijk onderstaand ons huidige aanbod vacatures binnen de besturingstechniek!

VACATURES BESTURINGSTECHNIEK MBO

Op onze website vind je verschillende besturingstechniek vacatures op MBO of HBO niveau. Selecteer direct de functiegroep waar je naar op zoek bent en kies de regio waarin je werkzaam wilt zijn. Op die manier vind je snel een geschikte vacature.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE BESTURINGSTECHNIEK

Bij Young Engineering kijken we naar jouw ambities en wensen. Vanuit dat punt gaan onze adviseurs op zoek naar een passende werkgever. We vinden het namelijk belangrijk dat je aan de slag kunt gaan bij een bedrijf dat aansluit op jouw kwaliteiten!

FUNCTIES IN DE BESTURINGSTECHNIEK

Binnen de besturingstechniek vacatures vallen verschillende branches en functies. Onderstaand lichten we enkele functiegroepen toe.

Servicemonteur
Veel werkgevers zijn op zoek naar een professionele servicemonteur! Je onderhoudt en repareert als servicemonteur verschillende machines en apparaten, en bent daardoor heel erg belangrijk op de werkvloer. Daarnaast help je met de plaatsing van machines en apparaten in bedrijven.

Onderhoudsmonteur
Als onderhoudsmonteur pleeg je net zoals een servicemonteur vaak onderhoud aan apparatuur. Het voordeel van een onderhoudsmonteur is dat deze functie onmisbaar is bij veel bedrijven. Daardoor kun je bij veel verschillende bedrijven aan de slag. Naast onderhoud plegen houd je je ook bezig met repareren, afstellen, inspecteren en testen van machines!

Elektromonteur
Het takenpakket van een elektromonteur is zeer veelzijdig. Als elektromonteur moet je snel kunnen schakelen en professioneel te werk gaan. Je reist dagelijks naar verschillende locaties en bent daar bezig met onderhoud, reparatie en installatie van elektrische apparaten.

VACATURES BESTURINGSTECHNIEK IN JOUW REGIO

We begrijpen dat je graag werkzaam wilt zijn binnen jouw eigen regio. Daarom bieden we besturingstechniek vacatures door heel Nederland aan. De adviseurs van Young Engineering hebben dagelijks contact met diverse werkgevers, waardoor er een groot netwerk beschikbaar is.

SOLLICITEREN

Heb je de perfecte vacature gevonden en kun je niet wachten om hier aan de slag te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer direct via de vacature zelf! Je vindt alle gegevens die je nodig hebt rechts naast de vacature die jou aanspreekt. Staat jouw droombaan niet tussen bovenstaande vacatures? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je benieuwd naar andere vacatures of heb je behoefte aan aanvullende informatie over de besturingstechniek vacatures? Neem dan snel contact met ons op! Onze adviseurs staan klaar om je verder te helpen. Je kunt ons gemakkelijk op werkdagen bereiken via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.