Functies zoeken

VACATURES ELEKTROMONTEUR

Wil je graag aan de slag als elektromonteur maar heb je nog geen geschikte vacature gevonden? Bij Young Engineering hebben we een ruim aanbod vacatures elektromonteur. Op basis van jouw kwaliteiten en werkervaring gaan we graag op zoek naar een uitdaging die bij jou past.

Bekijk snel ons gehele overzicht vacatures binnen de elektrotechniek!

VACATURES ELEKTROMONTEUR MBO

Young Engineering biedt verschillende vacatures elektromonteur aan op MBO en HBO niveau. Kies eenvoudig in welke functiegroep jij werkzaam wilt zijn en selecteer de regio bij jou in de buurt. Op die manier vind je snel een vacature die aansluit bij jouw wensen.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK

We begrijpen dat je het liefst aan de slag gaat bij een bedrijf dat écht binnen jouw carrière past. Daarom kijkt Young Engineering niet alleen naar vacatures waar een elektromonteur gezocht wordt, maar kijken we echt naar jou als persoon. Onze adviseurs staan direct voor je klaar en helpen graag zoeken naar een geschikte werkgever.

VACATURES ALLROUND ELEKTROMONTEUR

Alle vacatures elektrotechniek vallen onder een aantal verschillende branches. Op onze website kies je gemakkelijk de richting waarin je werkzaam wilt zijn. Onderstaand lichten we je graag de verschillende functiegroepen binnen de elektrotechniek toe.

Liftmonteur
Met een baan als liftmonteur ben je dagelijks bezig met liften, roltrappen en aanverwanten. Je verricht elektrische en mechanische werkzaamheden. Zo controleer, repareer en onderhoud je diverse liften en roltrappen én check je deze op veiligheid.

Bedrijfsautotechnicus
De taken van een bedrijfsautotechnicus zijn zeer divers! Je voert onderhoudsbeurten uit bij bedrijfsauto’s en bent op de hoogte van alle technische specificaties van verschillende voertuigen. Als bedrijfsautotechnicus werk je daarnaast vaak met computers en diverse apparaten.

Onderhoudsmonteur
Als onderhoudsmonteur kun je aan de slag bij verschillende type bedrijven. Jouw taken hangen dan ook voornamelijk af van het bedrijf waarin je werkzaam bent. In het algemeen pleeg je onderhoud aan apparatuur en werk je met verschillende systemen.

VACATURES ELEKTROMONTEUR IN JOUW REGIO

Je wilt natuurlijk graag aan de slag bij jou in de buurt! Om die reden biedt Young Engineering vacatures elektromonteur aan door heel Nederland. Onze adviseurs hebben contact met werkgevers in verschillende regio’s, waardoor ons netwerk ontzettend groot is. Zo weet je zeker dat je binnenkort aan de slag kunt gaan in de buurt van jouw woonplaats.