Functies zoeken

VACATURES ELEKTROTECHNIEK

Wil je werken in de elektrotechniek? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en doek je een geschikte baan in de elektrotechniek? Bij Young Engineering vind je verschillende vacatures elektrotechniek! We kijken graag naar al jouw wensen en capaciteiten zodat we je kunnen voorzien van een vacature die bij jou past.

Bekijk snel ons volledige aanbod vacatures elektrotechniek!

WERKEN IN DE ELEKTROTECHNIEK

Bij Young Engineering vind je een groot aantal vacatures elektrotechniek! Onze vacatures vallen onder een aantal branches, waardoor je gemakkelijk een vacature selecteert die aansluit bij jouw wensen! We lichten graag de verschillende functiegroepen toe.

Monteur elektrotechniek
Met een baan als monteur in de elektrotechniek ben je breed inzetbaar! Dat betekent ook dat je werkzaamheden erg kunnen verschillen. Als allround monteur elektrotechniek ben je voornamelijk bezig met onderhoud- en storingswerkzaamheden. Je geeft technische assistentie en voert installatietechnische werkzaamheden uit. Bekijken snel onze monteur elektrotechniek vacatures. Daarnaast hebben we ook regelmatig vacatures beschikbaar als eerste monteur in de elektrotechniek, voor de ervaren krachten binnen het vakgebied.

Besturingstechniek
Binnen de branche elektrotechniek kan je aan de slag in de besturingstechniek! In deze branche vallen verschillende vacatures. Zo vind je een baan als monteur technische dienst, allround monteur of heftruckmonteur.

Elektromonteur
Ben je geïnteresseerd in een baan als werkplaats- of storingsmonteur? Dan is de functieomschrijving van een elektromonteur op jouw lijf geschreven! De werkzaamheden die je doet zijn natuurlijk afhankelijk van de vacature, maar je bent voornamelijk bezig met controles en onderhoud van machines. Daarnaast lokaliseer je storingen en los je deze zelfstandig op.

Heftruckmonteur
De taken van een heftruckmonteur lopen zeer uit één! Je verhelpt dagelijks storingen en geeft advies over het gebruik van transportmaterieel. Jij bent voor klanten het aanspreekpunt wat betreft onderhoud en reparaties en je voert zelfstandig BMWT-keuringen uit!

Liftmonteur
In de wereld van een liftmonteur heb je continue te maken met technologische ontwikkelingen. Als liftmonteur heb je verschillende uitdagende werkzaamheden. Zo verricht je preventief en correctie onderhoud aan liftinstallaties, voer je elektrotechnische en mechanische reparaties uit en draai je dagelijks mee in storingsdiensten.

Field Service Engineer
Field Service Engineer is een brede functie, waar je alle kanten mee op kan. We bieden verschillende vacatures aan. Zo kun je aan de slag als servicemonteur intern transport, heftruckmonteur en monteur bedrijfsdeuren. Binnen deze functie pleeg je voornamelijk periodiek en preventief onderhoud, check en verhelp je diverse storingen en voer je reparaties uit.

VACATURES IN IEDER VAKGEBIED

Ben je naast deze vacatures ook nieuwsgierig naar andere technische uitdagingen? Check dan ook ons ruime aanbod:

ELEKTROTECHNIEK VACATURES IN JOUW REGIO

Young Engineering biedt naast bovenstaande vacatures ook vacatures projectleider elektrotechniek en vacature werkvoorbereider elektrotechniek! Daarnaast begrijpen we dat je graag aan de slag wilt gaan binnen jouw regio. Onze adviseurs bevinden zich door heel Nederland waardoor je altijd een vacature vindt bij jou in de buurt!

SOLLICITEREN IN DE ELEKTROTECHNIEK

Heb je een vacature elektrotechniek gevonden waar je enthousiast over bent? Twijfel dan niet en solliciteer direct via de desbetreffende vacature! Mocht je jouw droombaan nog niet gevonden hebben, neem dan contact met ons op. Aan de hand van jouw CV kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je graag aanvullende informatie ontvangen of heb je vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. We helpen je graag verder!