Functies zoeken

VACATURES FIELD SERVICE ENGINEER

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als Field Service Engineer? Young Engineering heeft een ruim aanbod vacatures binnen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. We helpen je graag zoeken naar een geschikte baan als Field Service Engineer! Vanuit jouw werkervaring en kwaliteiten koppelen we je aan een passende werkgever uit ons zakelijke netwerk.

Bekijk ons gehele aanbod vacatures bij jou in de buurt!

VACATURES FIELD SERVICE ENGINEER MBO

Op de website van Young Engineering staan vacatures van MBO of HBO niveau. Je kunt gemakkelijk de functie die je zoekt en de regio waarin je wilt werken selecteren. De vacatures die je vervolgens te zien krijgt voldoen dan allemaal aan jouw basiseisen.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

De adviseurs van Young Engineering hebben een breed netwerk waardoor we jou op een unieke manier aan een baan kunnen helpen. Doordat onze specialisten veel contact hebben met verschillende werkgevers door heel Nederland, kunnen we je voorzien van het beste advies. Samen met jou bespreken we alles omtrent jouw nieuwe baan. Wat zoek je in een nieuwe uitdaging? Hoeveel werkervaring heb je en wat zijn jouw kwaliteiten? Vanuit die punten gaan we op zoek naar een Field Service Engineer vacature die hierop aansluit.

WAT DOET EEN FIELD SERVICE ENGINEER?

Als Field Service Engineer repareer en onderhoud je verschillende technische installaties zoals werktuigbouwkundige systemen of computernetwerken. Dit doe je vaak op locatie van de klant. Een Field Service Engineer kan zich daarnaast ook specialiseren in bepaalde werkvelden. Denk hierbij aan machinebouw of elektrotechniek. Binnen deze functie doe je erg afwisselend werk. Zo ben je de ene dag bezig met de installatie van software en kan je de andere dag installaties, systemen, hardware, software en apparaten verhelpen van storingen. De diversiteit wordt vaak gezien als het grootste voordeel van het werk als Field Service Engineer. Daarnaast ligt het salaris van een Field Service Engineer tussen de €2610 en €3525.

VACATURES ALLROUND FIELD SERVICE ENGINEER

Als je op zoek bent naar een geschikte vacature Field Service Engineer, is het goed om te weten dat er diverse functiegroepen beschikbaar zijn op onze website. Selecteer eenvoudig de richting waarin je werkzaam wilt zijn en geef aan in welke regio je aan de slag wilt gaan. Op die manier vind je direct vacatures die voor jou interessant zijn! We vertellen je graag meer over een aantal functiegroepen op onze website.

Elektromonteur

De taken van een Elektromonteur zijn heel veelzijdig. Zo ben je dagelijks bezig met onderhoud, reparatie en installatie van verschillende apparaten. Daarnaast test je diverse installaties en apparaten, en check je of er geen storingen optreden. Als Elektromonteur reis je vaak naar verschillende bedrijven om daar aan de slag te gaan, maar dit hoeft niet. Je kunt ook bij een enkel bedrijf werkzaam zijn. De keuze is helemaal aan jou!

Heftruckmonteur

Als Heftruckmonteur ga je zelfstandig aan de slag. Je bent dagelijks bezig met reparaties, onderhoudswerkzaamheden en verschillende inspecties van LPG-, diesel- en elektroheftrucks. Je bent voornamelijk werkzaam op mechanisch, elektrisch en hydraulisch gebied. Ook met deze functie los je storingen op aan machines.

FIELD SERVICE ENGINEER VACATURE IN JOUW REGIO

Onze adviseurs zijn werkzaam door heel Nederland, waardoor we een breed netwerk kunnen aanbieden! De vacatures op onze website worden om die reden aangeboden in verschillende regio’s. Daarnaast zijn onze adviseurs vaak eerder op de hoogte van beschikbare functies. Deze unieke mogelijkheid geeft ons de kans om jou te voorzien van een baan die op jouw lijf geschreven is.

SOLLICITEREN

Heb je een Field Service Engineer vacature gevonden waar je het liefst vandaag nog aan de slag wilt gaan? Solliciteer dan direct via de desbetreffende vacature. Dit doe je eenvoudig door je gegevens achter te laten bij de contactpersoon rechts naast de vacature. Is het jou nog niet gelukt om een vacature te vinden die echt bij jou past, of ben je bijvoorbeeld op zoek naar Field Service Engineer internationaal vacatures? Stuur ons dan je CV op, dan kijken we samen naar de eventuele mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de Field Service Engineer vacatures op onze website of wil je graag in gesprek met één van onze adviseurs? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Je bereikt ons op werkdagen via de telefoon, e-mail of vul ons contactformulier in op de website. We helpen je graag verder met al je vragen over je carrière!

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Welke vaardigheden zijn essentieel voor een Field Service Engineer?

Technische expertise: Diepgaand begrip van de systemen en technologieën waar je mee werkt, inclusief het vermogen om complexe problemen te diagnosticeren en op te lossen.
Communicatie en klantgerichtheid: Uitmuntende communicatievaardigheden om technische informatie duidelijk over te brengen aan klanten en een sterke focus op het leveren van uitstekende service.
Flexibiliteit en probleemoplossend vermogen: Het aanpassingsvermogen om te werken in veranderende omgevingen en onder druk, met een creatieve aanpak voor het oplossen van problemen.