Functies zoeken

VACATURES INPAKMEDEWERKER

Wil je een volgende stap in je carrière maken als Inpakmedewerker? Young Engineering helpt je graag met de zoektocht naar een baan die bij jou past! Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van een Inpakmedewerker vacature die aansluit bij jouw wensen.

Benieuwd of er een geschikte vacature voor je tussen zit? Bekijk dan snel ons actuele aanbod!

INPAKMEDEWERKER VACATURES MBO

Bij Young Engineering vinden we het belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat. Dat betekent dat je de mogelijkheid moet hebben om jezelf te kunnen blijven uitdagen op de werkvloer! Young Engineering biedt daarom vacatures aan op MBO en HBO niveau, waarin je verschillende doorgroeimogelijkheden hebt. Zo blijf jij jezelf continu ontwikkelen!

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

Young Engineering kijkt naar jouw kwaliteiten en werkervaring. We vinden het namelijk belangrijk dat we een werkgever vinden die aansluit bij jouw wensen. Onze adviseurs zijn daarnaast werkzaam door heel Nederland, waardoor we een breed zakelijk netwerk kunnen aanbieden. Door dagelijks contact te onderhouden met werkgevers in verschillende regio’s, weten onze adviseurs vaak al van een vacature af voordat deze op onze website verschijnt. Zo zijn de adviseurs van Young Engineering in staat jou te voorzien van het beste werkadvies!

WAT IS EEN INPAKMEDEWERKER?

De taken van een Inpakmedewerker zijn erg uiteenlopend en specifiek per bedrijf. In het algemeen verpakt een Inpakmedewerker diverse producten. Als inpakmedewerker ben je medeverantwoordelijk om de productie draaiende te houden. Je zorgt er namelijk voor dat grote ladingen producten in een korte tijd verpakt worden. Het Inpakmedewerker salaris kan oplopen tot zo’n €2500.

SOLLICITEREN HEFTRUCKMONTEUR IN JOUW REGIO

Heb je een passende Inpakmedewerker vacature gevonden? Solliciteer dan direct! Dit doe je gemakkelijk door je gegevens en motivatie achter te laten bij de contactpersoon van de desbetreffende vacature. Je vindt alle contactgegevens rechts naast de vacature. Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Stuur ons dan een mailtje met je CV, dan helpen onze adviseurs je graag zoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de Inpakmedewerker vacatures op onze website? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! We zijn op werkdagen bereikbaar via de telefoon, mail of het contactformulier dat je op onze website terugvindt. We helpen je graag met al je vragen over je loopbaan!