Functies zoeken

VACATURES LIFTMONTEUR

Kun je niet wachten om te starten in een functie als liftmonteur bij jou in de buurt? Bij Young Engineering vind je een ruim aanbod liftmonteur vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar jouw technisch talent! Aan de hand van jouw ervaring en kwaliteiten geven we richting aan je carrière.

Bekijk snel ons gehele aanbod vacatures liftmonteur in Nederland!

WAT IS EEN LIFTMONTEUR?

Als liftmonteur ben jij dagelijks bezig met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van liften, aanverwanten en roltrappen. Je controleert de liften en roltrappen op veiligheid, rijgedrag en bedrijfszekerheid. Daarnaast werk je op diverse locaties en kun je ingehuurd worden door verschillende technische bedrijven. Het liftmonteur salaris ligt tussen de €1700 en €2600 euro, dit is natuurlijk afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent, je opleiding en werkervaring.

CARRIEREMOGELIJKHEDEN ALS LIFTMONTEUR

Droom je ervan om liftmonteur te worden? Begin dan met een leuke en leerzame opleiding liftmonteur! De opleiding zit vol met praktische lessen die je klaarstomen voor een carrière in de liftwereld. Als liftmonteur ben jij de held die liften installeert, repareert en zorgt dat iedereen veilig boven en beneden komt. En het mooie is: hoe meer de technologie groeit, hoe meer kansen er zijn voor slimme liftmonteurs. Dus, pak je gereedschapskist en solliciteer direct.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

De adviseurs van Young Engineering helpen je graag zoeken naar een vacature die echt bij jou én je carrière past. Daarom kijken we niet alleen of er een liftmonteur gezocht wordt in een vacature, maar kijken we vanuit jou als persoon. Aan de hand van je wensen en kwaliteiten zoeken we een passende functie waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

VACATURES ALLROUND LIFTMONTEUR

Als liftmonteur kun je werkzaam zijn binnen verschillende functies. We vertellen je, naast de algemene werkzaamheden van een liftmonteur, graag wat meer over een aantal verschillende functiegroepen.

Servicemonteur

Een servicemonteur houdt zich voornamelijk bezig met preventief onderhoud en het toepassen van modificaties, maar ook met reparaties en storingen bij liften. Vaak werk je aan verschillende typen en merken liften, je bent veel onderweg en komt bij diverse klanten.

Storingsmonteur

Als storingsmonteur ben jij de eerste hulplijn bij het verhelpen van storingen en calamiteiten. Jij bent een echte probleemoplosser die complexe storingen kan analyseren en oplossen. Vaak draai je mee in storingsdiensten eens in de zoveel tijd en ben je ook verantwoordelijk voor de communicatie naar de klant.

LIFTMONTEUR VACATURES IN JOUW REGIO

We begrijpen dat je het liefst geen uren in de auto zit voordat je bij je werk bent. Daarom zorgen we ervoor dat we beschikbare liftmonteur vacatures hebben door heel Nederland. De adviseurs van Young Engineering hebben veel contact met diverse werkgevers, waardoor er vacatures online staan in verschillende regio’s. Zo weet je zeker dat je aan de slag kunt gaan bij jou in de buurt!

SOLLICITEREN LIFTMONTEUR IN JOUW REGIO

Ben je enthousiast geworden van een vacature op onze website? Solliciteer dan direct via de desbetreffende vacature. Stond er nog geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur ons dan een mailtje met je CV, dan kijken we graag met je mee!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog aanvullende vragen of wil je advies van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag zoeken naar een liftmonteur vacature die bij jou past. Je bereikt ons eenvoudig via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.