Vacature dummy

Functies zoeken

HET CARRIÈRE-ADVIESBUREAU VOOR TECHNISCH TALENT

Verfijn zoekopdracht

Vacatures Machinebouw

Zoek je een geschikte baan in de machinebouw? Voor technisch talent zijn er in de machinebouw verschillende mogelijkheden! Young Engineering helpt je graag met het zoeken naar een geschikte functie! Op basis van al jouw capaciteiten en wensen geven we richting aan jouw carrière.

Onderstaand vind je ons aanbod vacatures machinebouw, met verschillende functies en specialisaties.

Vacature machinebouw MBO of HBO

Ben je afgestudeerd op MBO of HBO niveau en ben je op zoek naar een geschikte vacature machinebouw? We beschikken over een ruim aanbod vacatures in bijna alle regio’s in Nederland! Je selecteert bij Young Engineering gemakkelijk wat jouw interesses zijn, waardoor je altijd een passende baan vindt bij jouw carrière. De adviseurs van Young Engineering adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes.


Unieke werkwijze binnen de machinebouw

Bij Young Engineering werken we vanuit jou als persoon en niet vanuit de vacature. Onze adviseurs focussen zich op al jouw wensen en kwaliteiten. Op basis van deze gegevens gaan ze op zoek naar een geschikte vacature. Op die manier weet je zeker dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat echt bij jou past. Daarnaast is er in de aangeboden vacatures machinebouw altijd de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.


Functies in de machinebouw

Je kiest bij ons gemakkelijk een machinebouw vacature die bij je past! Zo vind je direct een geschikte functie die aan al jouw eisen voldoet. Je hebt de keuze uit verschillende functies:

Monteur
Ben je op zoek naar een baan als monteur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Als servicemonteur onderhoud je het contact met klanten en stel je zelfstandig diagnoses vast over verschillende machines. Je analyseert elektrische, mechanische en hydraulische storingen en lost deze op. Binnen de machinebouw hebben we daarnaast ook andere mooie functies, zoals bijvoorbeeld Inbedrijfsteller, Internationaal monteur of Assemblagemonteur.

Operator
Wanneer je interesse hebt in de ondersteuning van de procesvoering, is de functie technisch operator geschikt voor jou! Je bedient de machinelijn, voert zelfstandig kleine reparaties uit en controleert machines op een goede werking.

Engineer
Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van machines en ga je dagelijks aan de slag met uitdagende projecten. Zo lever je basis-, functioneel, definitief en detailontwerp aan en draagt dit over aan de uitvoerende afdelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het informeren van en overleggen met projectleiders, engineers en andere betrokkenen.


Vacature machinebouw in jouw regio

Young Engineering biedt vacatures door heel Nederland aan! Onze adviseurs bevinden zich in bijna alle regio’s waardoor er een groot netwerk beschikbaar is. Daarnaast houden we veel contact met alle opdrachtgevers waardoor onze adviseurs vaak al eerder van een vacature afweten.


Solliciteren

Heb je een vacature gevonden die perfect bij jouw carrière past? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Je neemt gemakkelijk contact op met de betreffende vacaturehouder. Je vindt zijn of haar gegevens rechts naast de vacature waar jij enthousiast over bent. Heb je geen vacature kunnen vinden die bij jou past? Neem contact met ons op en stuur je CV door zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!


Neem contact met ons op

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Wij willen jou de beste gebruikerservaring kunnen bieden.

Daarom maken wij op deze website gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken geef je Young Engineering hiervoor toestemming. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Akkoord