Functies zoeken

VACATURES MECHATRONICA

Ben je op zoek naar een baan als werktuigbouwkundige? Veel bedrijven zijn op zoek naar jouw technische talent! Binnen de werktuigbouwkunde zijn er verschillende mogelijkheden, maar welke functie past het best bij jou? Op basis van jouw wensen en capaciteiten geeft Young Engineering richting aan jouw carrière.

Bekijk ons diverse aanbod vacatures, met verschillende functies en specialisaties binnen de werktuigbouwkunde.

VACATURES MECHATRONICA MBO

Bij Young Engineering hebben we verschillende mechatronica vacatures op MBO of HBO niveau! Via onze website selecteer je gemakkelijk de functie waar jij op zoek naar bent. Op die manier vind je meteen een mechatronica vacature die aansluit op jouw carrière.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN MECHATRONICA

Young Engineering werkt vanuit jou als persoon en niet vanuit de vacature! Bij ons kun je direct reageren op vacatures die aansluiten op al jouw wensen en capaciteiten. Onze adviseurs helpen je met plezier zoeken naar een geschikte werkgever.

FUCNTIES IN DE MECHATRONICA

Binnen ons aanbod mechatronica vacatures vind je verschillende functies. We lichten je graag een aantal verschillende functiegroepen toe.

Liftmonteur
Als liftmonteur verricht je elektrische en mechanische werkzaamheden. Zo controleer je liften en roltrappen op veiligheid en bedrijfszekerheid. Daarnaast ben je dagelijks bezig met storings-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan liften, roltrappen en aanverwanten.

Servicemonteur
Binnen de vacature servicemonteur ben je breed inzetbaar! Je kunt aan de slag in de machine- en apparatenbouw en zelfs in de transportmiddelen-, voeding- en metaalindustrie. Je voert dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit in het elektrotechnische of mechanische deel van installaties en machines, en je lost storingen op.

Storingsmonteur
Een storingsmonteur verhelpt zelfstandig of in een team diverse storingen. Daarnaast verricht je veelal ook preventieve onderhoudswerkzaamheden. Het voordeel van deze functie is dat een storingsmonteur bij bijna ieder bedrijf aan de slag kan gaan!

Medewerker technische dienst
Als medewerker technische dienst ben je bezig met productiemachines en technische installaties. Je draait dagelijks mee met storingsdiensten en je pleegt preventief en correctief onderhoud. Daarnaast houd je alle besturingssystemen up-to-date.

VACATURES MECHATRONICA IN JOUW REGIO

De adviseurs van Young Engineering bevinden zich door heel Nederland, waardoor we vacatures kunnen aanbieden in verschillende regio’s. Daarnaast hebben onze adviseurs goed contact met werkgevers en weten ze precies wanneer er een vacature online komt te staan. Zo vind je gemakkelijk een vacature bij jou in de buurt.

SOLLICITEREN

Wil je het liefst vandaag nog reageren op een mechatronica vacature die jou aanspreekt? Twijfel dan niet en neem direct contact op met jouw aanstaande leidinggevende. Je vindt zijn of haar gegevens rechts naast de desbetreffende vacature. Lukt het je nog niet om een geschikte vacature te vinden? Stuur ons je CV op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog aanvullende vragen over de mechatronica vacatures op de website of wil je advies ontvangen? We helpen je graag verder! Je bereikt ons op werkdagen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.