Functies zoeken

VACATURES MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE

Wil je aan de slag als monteur werktuigbouwkunde en zoek je een vacature die bij je past? Bij Young Engineering bieden we een ruim aanbod werktuigbouwkunde vacatures aan. We zoeken graag samen met jou naar een vacature die aansluit bij jouw loopbaan.

Check snel het volledige aanbod monteur werktuigbouwkunde vacatures!

VACATURES MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE MBO

Op de website van Young Engineering vind je vacatures op MBO of HBO niveau. Selecteer gemakkelijk de functie waar je naar op zoek bent en kies de regio waarin jij werkzaam wilt zijn. Op die manier ben je direct voorzien van een monteur werktuigbouwkunde vacature die bij jou past.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE WERKTUIGBOUWKUNDE

ALLROUND MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE

Young Engineering biedt verschillende functies aan binnen de monteur werktuigbouwkunde vacatures. We lichten onderstaand een aantal verschillende functiegroepen toe.

Onderhoudsmonteur
Als onderhoudsmonteur kun je aan de slag bij verschillende soorten bedrijven. Zo kun je werkzaam zijn bij productiebedrijven, landbouwbedrijven, energiemaatschappijen en zelfs bij woningbouwcorporaties. Wat je takenpakket precies inhoudt, ligt natuurlijk aan het bedrijf waar je werkzaam bent. Je bent voornamelijk bezig met repareren, afstellen, inspecteren en testen van machines. Daarnaast los je zelfstandig storingen aan apparatuur op.

Servicemonteur
De taken van een servicemonteur zijn zeer uiteenlopend. Zo ben je iedere dag bezig met repareren en onderhouden van machines en apparaten. Dit kan verschillen tussen een wasmachine tot aan computerapparatuur. Je lost als servicemonteur storingen op en zorgt dat er geen problemen optreden. Je werkt meestal bij klanten op locatie en dat betekent dat je vaak gezien wordt als het gezicht van het bedrijf.

Monteur technische dienst
Als je het liefst aan de slag wilt gaan met productiemachines en technische installaties is de functie monteur technische dienst op jouw lijf geschreven! Je bent bezig met storingsdiensten en pleegt dagelijks preventief en correctief onderhoud. Daarnaast zorg je dat alle besturingssystemen up-to-date zijn.

Monteur machinebouw
Wil je graag veel verantwoordelijkheden tijdens je werk? Als monteur machinebouw ga je zelfstandig te werk in een tweetal of klein team. Je buigt, last en monteert verschillende machines en pleegt onderhoud aan installaties. Een monteur machinebouw past verschillende verbindingstechnieken toe door te werken met diverse elektrische, hydraulische of pneumatische componenten.

Liftmonteur
In onze vacatures liftmonteur ben je dagelijks bezig met elektrische en mechanische werkzaamheden. Je repareert en onderhoudt verschillende liften, aanverwanten en roltrappen. De veiligheid, rijgedrag en bedrijfszekerheid spelen een belangrijke rol binnen deze functie. Zo signaleer je als liftmonteur ook diverse storingen en zorg je dat deze verholpen worden.

Storingsmonteur
Een storingsmonteur werkt zelfstandig of in een team. Je lost iedere dag storingen op in het bedrijf waarin je werkzaam bent en doet preventieve onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ga je af en toe aan de slag met de installatie van verschillende machines. Het is als storingsmonteur belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Jouw werkdagen zullen nooit hetzelfde zijn!

VACATURES MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE IN JOUW REGIO

Je wilt natuurlijk het liefst aan de slag binnen jouw eigen regio. Bij Young Engineering begrijpen we dat als geen ander! Daarom bieden we vacatures aan in verschillende regio’s. Onze adviseurs zijn door heel Nederland werkzaam en hebben een breed netwerk. Zo vind je altijd een geschikte werkgever bij jou in de buurt.

SOLLICITEREN

Heb je een monteur werktuigbouwkunde vacature gevonden die bij jou past? Reageer dan direct! Dit doe je gemakkelijk door je motivatie op te sturen naar de contactpersoon van de vacature. De desbetreffende gegevens vind je rechts naast de vacature die jou aanspreekt. Is het je nog niet gelukt om een geschikte vacature te vinden? Stuur ons je CV op, dan helpen we je zoeken naar een passende functie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je graag aanvullend advies ontvangen of heb je nog vragen over de vacatures monteur werktuigbouwkunde op onze websites? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar op werkdagen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.