Functies zoeken

VACATURES ONDERHOUDSMONTEUR

Zoek je een Onderhoudsmonteur vacature die bij jou én je carrière past? Young Engineering helpt je graag zoeken naar een vacature die bij jouw werkervaring en kwaliteiten past. Binnen ons zakelijke netwerk gaan onze adviseurs op zoek naar de perfecte match!

Bekijk snel ons actuele aanbod vacatures Onderhoudsmonteur.

Heb je een MBO of HBO diploma en ben je op zoek naar een geschikte Service Engineer vacature bij jou in de buurt? Young Engineering heeft een groot aanbod vacatures met verschillende functies in de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Onze adviseurs staan klaar om jou te voorzien van een passende baan binnen ons zakelijke netwerk.

Bekijk snel ons actuele aanbod!

 

VACATURES ONDERHOUDSMONTEUR MBO

Young Engineering biedt vacatures aan op MBO en HBO niveau. Daarnaast zijn er binnen de vacatures verschillende doorgroeimogelijkheden. We vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf kunt blijven uitdagen op de werkvloer. Twijfel dan ook niet om hiernaar te vragen tijdens je sollicitatiegesprek! Heb jij voorafgaand al goed voor ogen wat jij tijdens je nieuwe baan wil leren? Geef dit dan aan bij onze adviseurs, dan kunnen zij je gericht helpen bij het vinden van een passende werkgever.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

De adviseurs van Young Engineering kijken graag vanuit jou als persoon, en niet alleen of er ergens een Onderhoudsmonteur gezocht wordt. Dat betekent dat we op zoek gaan naar een vacature die aansluit op al jouw wensen! Onze adviseurs zijn daarnaast werkzaam door heel Nederland, waardoor we een breed, zakelijk netwerk kunnen aanbieden. Vaak weten onze adviseurs daarom al van een Onderhoudsmonteur vacature af, voordat deze op onze website verschijnt. Dat geeft ons de mogelijkheid om jou snel te helpen aan een nieuwe baan!

WAT IS EEN ONDERHOUDSMONTEUR?

Als Onderhoudsmonteur ben je breed inzetbaar. Je pleegt dagelijks onderhoud aan verschillende soorten apparatuur. Daarnaast kun je binnen deze functie werkzaam zijn bij verschillende bedrijven en kun je jezelf specialiseren op diverse gebieden. Zoek je bijvoorbeeld naar een vacature Onderhoudsmonteur woningbouw of wil je liever aan de slag bij een energiemaatschappij? De keuze is geheel aan jou! De specifieke werkzaamheden hangen natuurlijk volledig af van het bedrijf waarin je werkzaam bent. De baankans als Onderhoudsmonteur is daarnaast ontzettend goed! Veel bedrijven binnen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde zijn op zoek naar technisch talent. Het opleidingsniveau voor deze functie start vanaf het MBO en jouw salaris kan oplopen tot zo’n €1800.

VACATURES ALLROUND ONDERHOUDSMONTEUR

Op onze website vind je verschillende functiegroepen. Selecteer eenvoudig het werkgebied dat jou interessant lijkt en vind een geschikte Onderhoudsmonteur vacature bij jou in de buurt! Op die manier zoek je gericht naar een vacature die aansluit bij al jouw wensen.

VACATURES ONDERHOUDSMONTEUR IN JOUW REGIO

Bij Young Engineering begrijpen we dat je het liefst aan de slag gaat binnen jouw eigen regio. Doordat onze adviseurs verspreid werken door heel Nederland, kunnen we een breed netwerk aanbieden! Dat betekent dat we altijd wel een geschikte vacature kunnen aanbieden bij jou in de buurt.

SOLLICITEREN

Heb je een Onderhoudsmonteur vacature gevonden waar je graag aan de slag wilt gaan? Twijfel dan geen seconde en solliciteer direct via de vacature! Stuur jouw motivatie naar de contactpersoon rechts naar de vacature waar jij enthousiast over bent. Zij zullen jou snel laten weten of ze openstaan voor een vervolggesprek! Heb je nog geen passende vacature gevonden op onze website? Neem dan contact met ons op en voeg je CV toe als bijlage. Zo kunnen we je helpen zoeken naar een uitdaging die bij je past.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de vacatures Onderhoudsmonteur op onze website of wil je graag in contact komen met onze adviseurs? Bereik ons dan op werkdagen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We helpen je graag verder!