Functies zoeken

VACATURES OPERATOR FARMACIE

Wil je graag aan de slag als Operator in de Farmacie? Young Engineering helpt je graag verder! Met het ruime aanbod Operator Farmacie vacatures op onze website gaan onze adviseurs met plezier op zoek naar een baan die bij je past.

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk snel onze beschikbare vacatures!

OPERATOR FARMACIE VACATURES MBO

Young Engineering biedt diverse Operator Farmacie vacatures aan op MBO en HBO niveau, zodat jij jezelf kunt blijven uitdagen op de werkvloer! Ook zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de vacatures op onze website. Twijfel dan ook niet om hiernaar te vragen tijdens je sollicitatie!

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

Bij Young Engineering begrijpen we dat je graag aan de slag wilt gaan bij een bedrijf dat écht bij jou past. Daarom kijken onze adviseurs samen met jou naar je wensen wat betreft een nieuwe baan. Aan de hand van jouw kwaliteiten en werkervaring gaan de adviseurs van Young Engineering op zoek naar een werkgever binnen hun zakelijke netwerk. Doordat onze adviseurs door heel Nederland werkzaam zijn, hebben we altijd wel een Operator Farmacie vacature beschikbaar in jouw regio!

WAT DOET EEN OPERATOR FARMACIE?

Als Operator Farmacie doe je afwisselend werk. Je bent, zoals de functietitel al zegt, werkzaam in de farmaceutische branche en werkt voornamelijk op de verpakafdeling. Waar je specifiek mee bezig bent is natuurlijk afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent, maar in het algemeen ben je bezig met de verpakking van bijvoorbeeld flacons, tubes en geneesmiddelen. Je stelt de machines zelfstandig in, en bouwt deze zo nodig om. Als Operator Farmacie ben je daarnaast verantwoordelijk voor het gehele verpakkingsproces en los je (kleine) storingen zelfstandig op.

SOLLICITEREN OP OPERATOR VACATURES IN HEEL NEDERLAND

Heb je een geschikte vacature gevonden? Twijfel niet en solliciteer direct! Dit doe je eenvoudig door je gegevens achter te laten bij de contactpersoon van de desbetreffende vacature. Zijn of haar gegevens kun je rechts naast de vacature vinden. Heb je nog geen vacature gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Stuur ons dan je CV op, dan helpen wij graag met de zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog aanvullende vragen over de Operator Farmacie vacatures op onze website of wens je een adviseur te spreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Je kunt ons op werkdagen bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Onze adviseurs helpen je graag verder!