Functies zoeken

VACATURES OPERATOR

Werken als operator of op zoek naar een functie binnen deze sector? Young Engineering helpt je hier graag bij! Voor operators hebben we altijd diverse vacatures binnen allerlei verschillende functiegroepen open staan. Het is belangrijk dat jouw nieuwe functie bij je past, dus we matchen dus we matchen jouw wensen en eisen zorgvuldig met ons uitgebreide functie-aanbod. Zo zorgen we er samen voor dat jij gelukkig bent met de volgende stap in je carrière!

VACATURES OPERATOR MBO

Bij Young Engineering hebben we verschillende operator vacatures op ieder niveau! Via onze website selecteer je gemakkelijk de functie waar jij op zoek naar bent. Op die manier vind je meteen een operator vacature die aansluit op jouw loopbaanwensen.

EEN GREEP UIT BESCHIKBARE OPERATOR VACATURES

Zoals we al aangaven zijn er voor jou als operator allerlei verschillende functiegroepen waar je terecht kunt. Ons aanbod omvat diverse technische banen met uiteenlopende carrièremogelijkheden voor operators, van instapniveaus tot specialistische functies. Met jouw technische achtergrond en je werkervaring als operator kom je dan ook zeker op de juiste plek terecht! Wat dacht je bijvoorbeeld de volgende specialisaties:

Vacatures operator dagdienst

Als operator dagdienst maak je deel uit van de dag-shift. Waar veel operators op onregelmatige tijden werken, maak jij juist deel uit van de ploeg die overdag werkt. Dat zijn toch prettige werktijden! Wel is de dagdienst vaak drukker dan de andere diensten en zo zul jij je dus geen moment vervelen.

Vacatures technisch operator

Allerlei verschillende aspecten van werktuigbouwkunde en elektrotechniek kom je tegen in je nieuwe functie als technisch operator. Je verhelpt storingen en zorgt voor reparaties zodat alles naar behoren functioneert.

Vacatures procesoperator

Als procesoperator bewaak je continu het productieproces. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en waar mogelijke risico’s liggen, zodat je snel kunt handelen wanneer dat nodig is.

Vacatures operator farmacie

Binnen deze functie werk je in een steriele omgeving, waar je zelf problemen ontdekt en daar passende oplossingen voor zoekt zodat de processen goed blijven draaien.

Vacatures inpakmedewerker

Het eerste wat eindklanten zien is de verpakking van hun product. Daarom is het werk van een inpakmedewerker een stuk belangrijker en uitdagender dan je misschien dacht!

Vacatures productiemedewerker

In veel verschillende productieomgevingen zijn ernaast bijvoorbeeld een procesoperator ook nog productiemedewerkers nodig. Deze operators assisteren hun collega’s en zorgen zo samen voor een soepel lopend proces!

SOLLICITEER OP OPERATOR VACATURES IN HEEL NEDERLAND

Is er een vacature voor operator dagdienst voorbij gekomen die je aanspreekt? Denk je ook dat de functie goed bij jou past? Solliciteer dan direct via de vacature! Als er nog geen geschikte vacature tussen zat kun je ons ook je CV opsturen. Samen met jou kijken we dan naar de mogelijkheden.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Mocht je nog vragen hebben over onze vacatures of op zoek zijn naar een advies op maat, neem dan gauw contact met ons op! We kijken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via de telefoon, per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.