Functies zoeken

VACATURES PRODUCTIEMEDEWERKER

Zoek je een vacature Productiemedewerker die aansluit bij jouw kwaliteiten en werkervaring? Young Engineering helpt je graag verder! Met ons brede, zakelijke netwerk helpen we jou een geschikte baan te vinden.

VACATURES PRODUCTIEMEDEWERKER MBO

Ben je op zoek naar vacatures op MBO of HBO niveau? Young Engineering heeft een ruim aanbod vacatures Productiemedewerker van verschillende niveaus. We vinden het vooral belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen op de werkvloer. Daarom zijn er in de beschikbare vacatures verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij jezelf iedere werkdag blijven uitdagen!

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

Onze adviseurs gaan graag op zoek naar een werkgever die aansluit op al jouw wensen. Dit doen ze aan de hand van jouw kwaliteiten en werkervaring. We zoeken dus niet alleen of er ergens een Productiemedewerker gezocht wordt. Zo weet je zeker dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat aan jouw verwachtingen voldoet! Daarnaast zijn de adviseurs van Young Engineering werkzaam door heel Nederland, waardoor ze contact hebben met werkgevers in verschillende regio’s. Op die manier kunnen we altijd een vacature Productiemedewerker aanbieden bij jou in de buurt.

WAT IS EEN PRODUCTIEMEDEWERKER?

Als productiemedewerker heb je een repeterend karakter. Je verpakt, controleert en sorteert dagelijks producten. Je bent technisch aangelegd en hebt verstand van verschillende machines die je zelfstandig kunt bedienen en instellen. Daarnaast vind je het niet erg om af en toe wat schoonmaakwerkzaamheden te doen. Wat je precieze werkzaamheden zullen zijn, is natuurlijk afhankelijk van het bedrijf waar je wil werken en het werkgebied dat jou aanspreekt. Het salaris van een Productiemedewerker ligt tussen de €1795 en €2430.

VACATURES ALLROUND PRODUCTIEMEDEWERKER

Op onze website selecteer je gemakkelijk de functie waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je aangeven welk werkgebied jou aanspreekt. Op die manier krijg je snel een vacature overzicht waar misschien wel jouw gewenste vacature Productiemedewerker tussen zit!

SOLLICITEREN

Heb je een vacature Productiemedewerker gevonden die op jouw lijf geschreven is? Solliciteer dan direct door contact op te nemen met de contactpersoon rechts naast de vacature! Vertel waarom jij een geschikte kandidaat bent, en wie weet word je binnenkort uitgenodigd voor een eerste gesprek. Staat er geen vacature voor jou tussen? Stuur ons dan je CV op, dan kijken we graag met je mee.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je graag in contact komen met één van onze adviseurs of heb je een algemene vraag over de vacatures Productiemedewerker op onze website? Neem dan contact met ons op! Je bereikt ons op werkdagen per telefoon, mail of het contactformulier op de website. We horen graag van je!