Functies zoeken

VACATURES STORINGSMONTEUR

Wil je graag aan de slag als Storingsmonteur bij jou in de buurt? Bij Young Engineering vind je een groot aanbod vacatures Storingsmonteur in verschillende regio’s binnen Nederland! Veel bedrijven zijn op zoek naar technisch talent en we helpen jou graag om de perfecte werkgever te vinden.

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk snel al onze vacatures!

VACATURES STORINGSMONTEUR MBO

Op onze website bieden we vacatures aan op MBO en HBO niveau. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven uitdagen op de werkvloer, en daarom bieden de beschikbare vacatures verschillende doorgroeimogelijkheden aan. De adviseurs van Young Engineering gaan graag op zoek naar een baan die bij jou past. Aan de hand van jouw werkervaring en kwaliteiten zoeken ze een match binnen hun zakelijke netwerk. Zo weet je zeker dat je aan de slag kunt gaan bij een werkgever die past bij jou én je carrière.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE

Young Engineering kijkt niet alleen of er een Storingsmonteur gezocht wordt, maar bekijkt het aanbod vanuit jou als persoon. We zoeken graag vanuit jouw ambities een functie die écht bij jou past! Daarnaast zijn onze adviseurs werkzaam door heel Nederland, waardoor we een groot netwerk kunnen aanbieden. Door dagelijks contact te onderhouden met diverse werkgevers, zijn de adviseurs van Young Engineering op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze weten vaak al van een vacature af, voordat deze op onze website staat. Dat geeft ons de mogelijkheid om jou zo snel mogelijk aan een nieuwe, passende baan te helpen!

WAT IS EEN STORINGSMONTEUR?

Als Storingsmonteur ga je zelfstandig of in een team aan de slag! Je verhelpt, zoals de naam al zegt, storingen en verricht preventieve onderhoudswerkzaamheden. Je bent veelal bezig met onderhoud, controles en reparaties. Daarnaast rapporteer je deze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden schriftelijk, zodat je dit altijd in de gaten kunt houden. Het Storingsmonteur salaris kan oplopen tot zo’n €3000.

VACATURES ALLROUND STORINGSMONTEUR

Ben je enthousiast geworden over één van onze vacatures op de website? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Dit doe je eenvoudig op de pagina van de desbetreffende vacature. Stond er geen geschikte uitdaging voor jou tussen? Stuur ons dan snel je CV op, dan kijken we graag met je mee!

SOLLICITEREN

Wil je graag advies ontvangen of heb je nog vragen over de vacatures Storingsmonteur op onze website? Neem dan contact met ons op! Je bereikt ons op werkdagen via de telefoon, mail of het contactformulier op onze website. We helpen je graag verder met alles over jouw loopbaan.