Functies zoeken

VACATURES WERKTUIGBOUWKUNDE

Wil je werken in werktuigbouwkunde? Veel bedrijven zijn op zoek naar jouw technische talent! Binnen de werktuigbouwkunde zijn er verschillende mogelijkheden, maar welke functie past het best bij jou? Op basis van jouw wensen en capaciteiten geeft Young Engineering richting aan jouw carrière.

Bekijk ons diverse aanbod vacatures, met verschillende functies en specialisaties vind je altijd een
baan binnen de werktuigbouwkunde.

VACATURE WERKTUIGBOUWKUNDE HBO OF MBO

Zoek je een geschikte vacature werktuigbouwkunde met een MBO of HBO vooropleiding? Young Engineering beschikt over een groot aantal vacatures werktuigbouwkunde door heel Nederland! Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van een professioneel advies en we bieden vacatures aan met verschillende specialisaties. Zo vind je altijd een baan die past.

UNIEKE WERKWIJZE BINNEN DE WERKTUIGBOUWKUNDE

Young Engineering werkt niet vanuit de vacature, maar kijkt naar jou als persoon. Onze adviseurs brengen al jouw wensen en kwaliteiten in kaart, die we vervolgens matchen met een geschikte werkgever. Hierdoor weet je zeker dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat aansluit bij jouw wensen! In de aangeboden vacatures werktuigbouwkunde heb je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, ongeacht je niveau.

SPECIALISATIEGEBIEDEN IN DE WERKTUIGBOUWKUNDE

Zo vind je direct een vacature werktuigbouwkunde die aan al jouw wensen voldoet. Je hebt de keuze uit diverse specialisaties:

Productie vacatures

Als je jezelf graag wilt specialiseren in de productie binnen werktuigbouwkunde, kun je aan de slag als medewerker technische dienst, storingsmonteur, operator of verpakkingsmedewerker / productiemedewerker! Je zorgt ervoor dat alle geautomatiseerde processen succesvol verlopen en stuurt waar nodig bij. De taken die binnen deze specialisatie vallen variëren van bediening (en het eventueel ombouwen) van machines en de controle op zeer complexe productieprocessen tot het opsporen en oplossen van alle voorkomende storingen en onderhoudswerkzaamheden.

Farmacie vacatures

Ben je graag werkzaam in een farmaceutische productieomgeving? Dan is een specialisatie in de farmacie iets voor jou! Binnen farmacie kun je aan de slag als inpak-, productiemedewerker of technisch operator. Je bent voornamelijk bezig met handmatige of geautomatiseerde verpakkingswerkzaamheden van medicijnen. Je controleert het gehele productieproces en lost eventuele storingen snel op.

Heftrucks vacatures

Als je graag werkzaam wil zijn als servicemonteur intern transport, heftruckmonteur of werkplaatsmonteur heftrucks, dan kun je aan de slag binnen de specialisatie heftrucks. Binnen deze specialisatie is affiniteit met zowel werktuigbouwkunde als elektrotechniek zeker niet onbelangrijk! Kom jij uit de autotechniek of heb je een mechatronica achtergrond? Dan is onze ervaring dat dat heel goed aansluit bij onze opdrachtgevers binnen de heftrucktechniek. Je bent werkzaam in een afwisselende en uitdagende wereld en krijgt veel verantwoordelijkheden. Je bent dan ook niet bang om problemen met beide handen aan te pakken!

Vacatures Lifttechniek

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan binnen de lifttechniek? Dan heeft Young Engineering een uitgebreid aanbod vacatures binnen de specialisatie liften. Binnen deze specialisatie kun je aan de slag als liftmonteur nieuwbouw, servicemonteur liften, liftmonteur modernisering of als reparatiemonteur binnen de lifttechniek. Tijdens jouw werkzaamheden kom je in aanraking met verschillende aspecten van de werktuigbouwkunde. Je hebt veelal direct contact met de klant, waarmee je storingen, werkzaamheden en activiteiten afstemt.

Vacatures machinebouw

Denk hierbij aan functies als tekenaar / constructeur, mechanical engineer, monteur machinebouw of inbedrijfsteller. Binnen deze specialisatie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor elektrotechnische en mechanische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines. Dit is vaak bij de klant op locatie; we hebben functies dichtbij huis maar ook internationale mogelijkheden voor monteurs die het leuk vinden om regelmatig in het buitenland te werken.

Vacatures installatietechniek

Als monteur binnen de specialisatie installatietechniek heb je twee richtingen; werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatietechniek. Een voorbeeld van werktuigbouwkundige installaties zijn klimaatinstallaties en binnen de elektrotechnische installatietechniek kun je bijvoorbeeld denken aan de beveiligingstechniek. Je houdt je binnen deze specialisatie bezig met de installatiewerkzaamheden of je richt je op een stuk service en onderhoud van de installaties, waarbij je ook storingen oplost.

WAAROM WERKEN IN DE WERKTUIGBOUWKUNDE?

Werken in de werktuigbouwkunde biedt creatieve innovatie, goede carrièremogelijkheden,
persoonlijke groei en de kans om bij te dragen aan maatschappelijk belangrijke projecten.

VACATURES IN IEDER VAKGEBIED

Ben je naast deze vacatures ook nieuwsgierig naar andere technische uitdagingen? Bekijk dan ons brede aanbod binnen de werktuigbouwkunde:

VACATURE WERKTUIGBOUWKUNDE IN JOUW REGIO

Onze adviseurs bevinden zich door heel Nederland. Daarom kunnen we een uitgebreid netwerk aanbieden! Young Engineering houdt goed contact met alle werkgevers waardoor onze adviseurs vaak precies weten wanneer er een vacature beschikbaar komt. Zo hebben we bijvoorbeeld regelmatig vacatures in de volgende regio’s:

  • Vacatures werktuigbouwkunde Zuid-Holland
  • Vacatures werktuigbouwkunde Gelderland
  • Vacatures werktuigbouwkunde Noord-Holland

SOLLICITEREN

Heb je een vacature gevonden waar je om staat te springen? Solliciteer dan direct via de vacature waar jij enthousiast over bent en neem contact op met jouw aanstaande leidinggevende! Je vindt zijn of haar e-mail en telefoonnummer rechts naast de desbetreffende vacature. Heb je nog geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons gerust je CV, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen of wil je nog meer weten nu je deze informatie hebt gelezen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via de telefoon, per mail of met het contactformulier op de website.