Werken bij YOUNG ENGINEERING

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek op MBO- en HBO niveau.  Benieuwd naar de sfeer bij ons op kantoor, hoe wij ons succes vieren en de vrijheid die je krijgt om jouw winkel te runnen zoals jij dat het liefste wil? Lees er meer over op deze pagina of ga direct naar onze vacatures.

Interne vacatures

Succes vieren

Vind jij ook dat succes gevierd moet worden? Wij wel! Nadat jouw oren weer tot rust zijn gekomen van de stadiontoeter, die jouw collega onverwachts indrukte om zijn bemiddeling te gaan vieren, gaan we met hele team naar onze bar om zijn succes mee te vieren. Al sinds 2006 vieren we elke bemiddeling met het "ploppen" van een fles champagne....er zijn dan al ook inmiddels vele liters gedronken! Waarom we dat doen?


Elke bemiddeling is weer een belangrijke bijdrage aan het succes van Young Engineering, aan de carrirère van een werknemer en het succes van onze opdrachtgever. Deze win-win-win geeft een enorme voldoening en daar doen we het met z'n allen voor!

Bedrijfscultuur

Na een ochtend hard werken is het alweer tijd voor de gezamenlijke lunch, welke wordt verzorgd door onze officemanager met allemaal lekkere dingen van de plaatselijke slager en bakker. Nadat we met z'n allen gelunched hebben, is het tijd voor ontspanning; de YE mario kart competitie, welke al bestaat sinds 2006, is hierin de favoriet! Je wil om te willen winnen, beter te worden en doorzettingsvermogen worden hier op de proef gesteld. Daag je directeur uit en wie weet laat je hem een toontje lager zingen... Maar niets moet; wanneer je liever op de bank neerploft met collega's, van een massage wil genieten in onze heerlijke masagestoel, een potje gaat darten, tafelvoetballen of liever gaat wandelen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Nadat iedereen op zijn of haar manier ontspanning heeft opgezocht is het weer tijd om lekker aan de slag te gaan.

De kracht van Young Engineering is dat elke werknemer zichzelf kan en mag zijn, iedereen gelijk is (geen hiërarchie), plezier heeft tijdens het werk, veel kan lachen met collega's, kortom met een glimlach in de auto stapt om naar het "werk" te gaan.  Een omgeving waar alle deuren openstaan, veel vrijheid is om het werk te doen zoals jij dat het liefste doet en waar niet op je vingers wordt gekeken. Een omgeving met korte lijnen, waar mensen werken die elkaar willen helpen en het beste uit zichzelf willen halen.

Hoe ziet de Young Engineering mentaliteit eruit? We houden niet van gladde verkooppraatjes, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen (cliché, maar zeker waar) en de aanhouder wint altijd! Het woord commercie staat bij Young Engineering gelijk aan "gunfactor" en dat is dan ook precies de eigenschap die onze medewerkers van nature bezitten. Ook heerst er een winnaarsmentaliteit, je moet willen winnen en wanneer dat niet het geval is baal je stevig. Om deze frustratie af te kunnen reageren hebben we "BOB" de bokspop! 

Ook is Young Engineering sportief aangelegd, zo hebben we een aantal Young Engineering racefietsen op kantoor staan welke je kunt gebruiken om na werktijd met collega's stoom af te blazen of ga  je met collega's hardlopen, huren we een zaaltje om te gaan sporten of spelen we in de zomer boerengolf :)

Ons motto is dan ook:
Hard werken in een ontspannen omgeving!

Uitjes

Bij Young Engineering vinden we het belangrijk om energie te steken in leuke dingen doen. Zo gaan we regelmatig met elkaar uiteten, zijn we op de kartbaan te vinden en dagen we elkaar uit voor een potje lasergamen of bowlen. Daarnaast gaan we elk jaar met het hele team naar de Ardennen. Hier huren we een mooi huis waar we met z'n allen twee dagen (onder werktijd) verblijven. Traditiegetrouw gaan we direct na aankomst door naar de plaatselijke supermarkt in Spa om daar zoveel mogelijk boodschappen in de karren te "laden" zodat we de dagen kunnen doorkomen! Tijdens deze twee dagen zijn verschillende activiteiten gepland zoals het karten op de kartbaan Spa-Francorchamps, kajakken, mountainbiken en quad rijden. Daarnaast mag een gezellig avondje uit in het casino van Spa hierin niet ontbreken. Naast deze activiteiten vinden we het belangrijk om vooral te ontspannen in het huis, door lekker te eten en drinken en veel te lachen. Uiteraard gaat de beamer mee om ook daar de mariokart competitie voort te zetten en een goede film te kijken! Na twee dagen met elkaar te hebben doorgebracht rijden we met een voldaan gevoel weer naar kantoor!  

Naast bovengenoemde uitjes ontstaan er vaak door het jaar heen ook nog spontaan leuke dingen, dus heb je ideeën? Kom maar op... 

Jouw werkplek

Benieuwd naar jouw toekomstige werkplek? Neem dan snel een kijkje in ons kantoor!


Virtual Tour

Je eigen winkeltje

Ben je ondernemend en vind je het leuk om jouw "eigen winkeltje" te runnen? Dan zit je bij Young Engineering op de juiste plek! Als recruitment Consultant krijg je een eigen regio toegewezen en ben je hiervoor volledig verantwoordelijk. Je brengt deze regio uigebreid in kaart en bouwt hierin jouw vaste relaties op. Omdat we werken vanuit de wensen en eisen van de kandidaat is het belangrijk dat je in jouw regio voldoende interessante en uitdagende vacatures hebt. Je werkt hierin nauw samen met je collega Recruitment Consultants en Recruiters. Wanneer je veel succes hebt in je eigen winkel dan zie je dat ook direct terug op je loonstrook. Je krijgt namelijk zelf een percentage van elke bemiddelingswaarde. Daarnaast staat er bij het behalen van jouw jaardoelstelling een mooie bonus op je te wachten. Je krijgt bij Young Engineering de ruimte om jouw winkel te runnen zoals jij dat het liefste doet!

 

Succes vieren
Lees meer
Bedrijfscultuur
Lees meer
Uitjes
Lees meer
Jouw werkplek
Lees meer
Je eigen winkeltje
Lees meer
Succes vieren
Lees meer
Bedrijfscultuur
Lees meer
Uitjes
Lees meer
Jouw werkplek
Lees meer
Je eigen winkeltje
Lees meer

Wij willen jou de beste gebruikerservaring kunnen bieden.

Daarom maken wij op deze website gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken geef je Young Engineering hiervoor toestemming. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Akkoord